Dr. Kemal Hairlahović

Stomatolog Tuzla
Dr. Kemal Hairlahović
Stomatolog, specijalista oralne hirurgije

Dr. Kemal Hairlahović iz Cazina specijalista je oralne hirurgije. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom Cazinu. Stomatološki fakultet kao i specijalizaciju iz oblasti oralne hirurgije uspješno je završio na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Nakon završenog fakulteta dio karijere nastavlja u Tuzli u jednoj od vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija – GlaxoSmithKline gdje stiče nemjerljivo iskustvo, upoznaje zdravstveni sistem BiH te stiče znanja potrebna za svakodnevnu praksu.

Od radnih iskustava, pored angažmana u privatnim stomatološkim ordinacijama, značajan je rad u Domu zdravlja Cazin, kao i angažman u privatnoj stomatološkoj ordinaciji Konjhodžić u Sarajevu.

Od sticanja zvanja doktora stomatologije (2010. godine) učestvuje na brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu (Schaan – Lihtenštajn, Deggendorf – Njemačka, Beograd – Srbija, Zagreb – Hrvatska). Edukacije su bile iz oblasti oralne hirurgije, implantologije, kao i stomatološke protetike, a sve u cilju sticanja novih znanja i tehnika koje svakodnevno primijenjuje u praksi.

Dio specijalizantskog staža odradio je na Klinici za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju u Univerzitetskoj klinici u Deggendorfu (Njemačka) gdje je aktivno učestvovao u kliničkom radu, hirurškim procedurama i time stekao znanja iz najsavremenijih metoda i tehnologija koje se danas koriste u stomatologiji.

Nakon završene specijalizacije iz oralne hirurgije (2018. godine.) odlučuje se na pokretanje privatne prakse u Tuzli.

Rezervacija termina

Pitanja?

Slobodno me kontaktirajte